CLEAR Extra Strength 2% BHA

Polno ime izdelka: Clear Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution With 2% Salicylic Acid
Nečista koža

 • Svilnata, toniku podobna tekočina osvežuje kožo, jo pomirja in čisti
 • Hitro odmaši pore in čisti trdovratne akne in ogrce
 • Na koži deluje kot piling, zmanjšuje rdečico, vaša koža pa bo po uporabi sijoča in enakomernega tena
 • Redna uporaba zagotavlja, da trdovratni mozolji ne bodo več težava
 • Vnetja in rdeči madeži od mozoljev bodo le še daljni spomini
 • Uničuje bakterije, ki povzročajo mozolje
 • 100 % brez dišav in barvil, učinkuje v pH vrednosti med 3,2 in 3,6.
 • Enaka odlična formulacija kot v naši 2% BHA tekočini
 • Vsebuje 2 % salicilno kislino
 
118 ml
Dostava: 24h

Zaloga: Na zalogi

Cena: 33,90 €

Akcijska cena: 30,51 €

ssss

+

-

CLEAR Extra Strength 2% BHA

Za polno povečavo 2x klikni na sliko

Pomanjšava
Povečava

Več pogledov

Priporočamo tudi

Skin Balancing Mask

Skin Balancing Mask

Cena: 24,90 €

Akcijska cena: 22,41 €

CLEAR Pore Normalizing Cleanser

CLEAR Pore Normalizing Cleanser

Cena: 19,90 €

Akcijska cena: 17,91 €

Skin Balancing Moisturizer SPF 30

Skin Balancing Moisturizer SPF 30

Cena: 34,90 €

Akcijska cena: 31,41 €

CLEAR Regular Strength 2% BHA

CLEAR Regular Strength 2% BHA

Cena: 31,90 €

Akcijska cena: 28,71 €

 1. Moj rešitelj
  Ocenjeno od Tina
  Ocena Artikla

  Moja koža je po samo treh mesecih redne uporabe prišla iz mozoljave, rdečkaste in vnete v sijočo in praktično skoraj povsem čisto kožo. Seveda se mi pojavi še kakšen mozolj ali ogrci (predvem po nosu) ampak razlika je ogromna. Priporočam vsem!

  (Poslano 27. 09. 16)
 2. Odličen piling
  Ocenjeno od Katja
  Ocena Artikla

  Z rezultati sem izjemno zadovoljna, koža je pomirjena, brez nečistoč in rdečice ter izjemno mehka. Priporočam vsem z nečistočami in rdečico.

  (Poslano 5. 12. 15)

Napišite svoj komentar

Za vpis ocene morate biti registrirani. Prosimo, če se vpišete ali registrirate

Aqua, Methylpropanediol (slip agent/penetration enhancer), Butylene Glycol (slip agent/penetration enhancer), Salicylic Acid (Beta Hydroxy Acid, exfoliant), Polysorbate 20 (solubilizing agent), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (anti-irritant/antioxidant), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Tetrasodium EDTA (chelating agent).

Raziskave, ki stojijo za trditvami izdelka CLEAR Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution:

International Immunopharmacology, August 2009, pages 1,126–1,130; Cutis, July 2009, pages 48–55; Chemical Research in Toxicology, January 2008, pages 53–69; Skin Pharmacology and Physiology, June 2007, pages 124-135; Journal of Cosmetic Science, November-December 2004, pages 519-531; Archives of Internal Medicine, July 2002, pages 1531–1532; Annals of Dermatology and Venereology, January 2002, pages 137–142; Archives of Dermatology, November 2000, pages 1390–1395; Dermatology, 1999, volume 199, number 1, pages 50–53; and Pain, January 1996, pages 71–82; Seminars in Dermatology, December 1990, pages 305–308.

Za pol čajne žličke tekočine nanesite na čiste konice prstov in na tenko razmažite po čisti koži. Izogibajte se stiku z očmi. Glede na tip svoje kože in po potrebi čez nanesite izdelek, ki vsebuje benzoil peroksid (iz lekarne ali na recept - začnite z najnižjo vsebnostjo benzoil peroksida). Podnevi naj kislinam vedno sledi primeren Paula's Choice izdelek s sončno zaščito (krema, vlažilna nega ali puder). Ponoči pa priporočamo primeren Paula's Choice izdelek za vlaženje kože, lahko pa uporabite samo BHA.

Kako se CLEAR Anti-Redness Exfoliating Solution Extra Strength razlikuje od ostalih Paula's Choice BHA izdelkov?

CLEAR Anti-Redness Exfoliating Solution Extra Strength je pravzaprav enak izdelek kot dolga leta najbolje prodajani Skin Perfecting 2% BHA Liquid. Izdelek se je izkazal kot neverjetno učinkovit ravno pri nadzorovanju ogrcev in mozoljev, zato se je Paula odločila, da to formulacijo ponudi v liniji CLEAR kot del tri-stopenjske dnevne rutine v boju proti nečistočam.

Če že uporabljate Skin Perfecting 2% BHA Liquid, ni potrebe, da bi prešli na Clear izdelek. V vsakem primeru namreč dobite enako izredno učinkovito formulacijo, ki se bori proti mozoljem, aknam, ogrcem in nečistočam, koža pa je po uporabi gladka in zdrava.

Zakaj imam po uporabi CLEAR Anti-Redness Exfoliating Solution Extra Strength občutek, da je moja koža lepljiva in mastna?

To se vam lahko zgodi predvsem v primeru, ko izdelek uporabljate prepogosto ali ga nanašate preveč. Običajno za obraz potrebujete količino tonika, ki je enaka kovancu za 10 centov. Tonik nanašajte v tenkih plasteh, saj se zelo dobro razmaže. Nekateri lahko že pri manjši količini občutijo, da je njihova koža rahlo "drseča", kar se lahko zgodi zaradi visoke vsebnosti glikola v toniku. Glikol pripomore k temu, da BHA bolj učinkovito prodre v globlje sloje kože, deluje pa tudi odlično vlažilno. Če imate torej rahlo lepljivo kožo po uporabi tega tonika, vzemite suh čist robček in obraz narahlo popivnajte. Tonik ne bo nič manj deloval, saj boste pobrali s kože le tisto količino, ki je odvečna.

  Loading...
Spletna trgovina Paula's Choice uporablja piškotke. Več info o piškotkih
Prijavite se na e-novičke in prejmite brezplačno e-knjižico v kateri najdete vse, kar vas je vedno zanimalo - kaj v resnici deluje za čisto in mladostno kožo, odgovore na vaša najbolj pogosto zastavljena vprašanja in enostavne korake do lepe kože.
E-novice